MAZAJ - AN OVERVIEW

Mazaj - An Overview

Mazaj - An Overview

Blog Article

این علم امروزه هم به شناخت بیماری‌ها، مشکلات و ویژگی‌های جسمی و روحی کمک می‌کند. با تعیین مزاج می‌توان نحوه صحیح ورزش، تغذیه، پوشش و حتی روابط را تعیین کرد.

باوری قدیمی وجود دارد که می‌گوید مزاج در اثر واکنش بین عناصر چهارگانه (آب، آتش، خاک، هوا) جسم ایجاد می‌شود.

مزاج سوداوی را ممکن است به نام مالیخولیایی یا سرد و خشک هم شنیده باشید. این دسته از افراد معمولا رفتار محتاطانه‌ای دارند. ویژگی‌ کمال گرایی در آن‌ها بیشتر از سایر گروه‌ها دیده می‌شود. در انجام کارها یا مسئولیت‌ها وسواس بالایی دارند و بسیار روی نتایج حساسیت نشان می‌دهند.

اهل خوردن شیرینی نیستند اما به خوراکی‌هایی مثل کاهو، خیار و سایر میوه‌ها و سبزیجات سرد تمایل دارند. با توجه به خصوصیات این دسته، بهتر است در رژیم‌های غذایی آن‌ها غذاهای خنک گنجانده شوند. در دسته عرقیات، عرق کاسنی و عرق شاه‌تره به شدت پیشنهاد می‌شود.

اگر فردی طبع گرم و تر دارد، غذاهایی از جمله آبغوره، آلبالو، باقلا خشک، بالنگ، برنج و بلوط برای او مناسب است.

بلغمی‌ها ترشحات بینی فراوانی دارند و با علائمی مانند زانودرد، کمردرد، ضعف بدنی، نقرس و حتی تپش قلب مواجه هستند.

از این علم برای تشخیص و درمان بیماری‌های روحی و جسمی استفاده می‌شود.

چگونگی عملکرد فرد در انجام کار ها مثل سریع بودن یا کند بودن در انجام امور روزانه

اگر سوالی درباره مزاج شناسی در طب سنتی دارید، می‌توانید آن را ایده آل مگ بپرسید.

فواید میوه بلوط برای لاغری: یک راهکار طبیعی برای کاهش وزن میوه بلوط، که به‌عنوان یک غذای انرژی‌زا و مغذی شناخته می‌شود، به‌جز تقویت سلامت عمومی بدن، می‌تواند نقش موثری در کاهش وزن نیز ایفا کند.

او در این مقاله از مزاج دموی، بلغمی، صفراوی و سوداوی صحبت کرد؛ اما درباره مزاج‌های گرم، سرد، تر و خشک که فهمی سخت‌تر داشتند، مطلبی ننوشت.

برای Mazaj شناخت افراد با مزاج سرد و خشک باید گفت این دسته از افراد میل به شیرینی و غذاهای گرم دارند و خوردن میوه‌هایی مثل خیار و هندوانه را دوست ندارند.

گاهی اوقات لکه‌های بدنی هم در افراد صفراوی مشاهده می‌شود.

۱ تاریخچه ۲ در ایران ۳ انتقاد ۴ تأثیر و میراث ۵ در منابع قدیم ۶ واژه‌نامه ۷ پانویس ۸ جستارهای وابسته ۹ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات مزاج (طب سنتی)

Report this page